Povestea Frantzek

Povestea Frantzek

Pentru ce sa alegi ceva ce nu iti place cu adevarat? In momentul de fata sosetele tale nu sunt altceva decat o simpla necesitate si nu spun nimic despre personalitatea ta sau despre starea de spirit.

F r a n t z e k s-a gandit sa schimbe asta. Consideram ca nu este vorba despre directia in care mergi, ci despre modul in care ajungi acolo. Credem ca sosetele trebuie sa fie in acord cu stilul de viata. Ar trebui sa fie muzica pe care o asculti, ar trebui sa fie arta pe care o apreciezi, ar trebui sa te conduca spre intamplari frumoase dimineata sau catre aventurile tale noaptea tarziu. De fapt, sosetele F r a n t z e k sunt ca tine, iti reprezinta imaginea si da, te vor duce si acolo. Acolo unde stim ca iti doresti.

F r a n t z e k a luat fiinta cu ajutorul unui grup de prieteni plictisiti de sosetele clasice si de culorile monotone. Impartasind hotararea si viziunea, ne-am propus sa introducem performanta ridicata, stilul si preturile accesibile in Romania. Iubim din suflet ceea ce facem, punem pasiune in design, accentul pe simplitate si mult optimism in fiecare pereche de sosete pe care o creem. Ne este drag sa muncim zi si noapte doar ca sa te facem sa te indragostesti de drumurile pe care le faci zilnic.

Indiferent ca te deplasezi de acasa la birou, de la restaurant catre o intalnire de afaceri sau vrei sa lenevesti in aeroport asteptand urmatorul zbor, sosetele sunt un accesoriu vital. La F r a n t z e k vrem sa impartasim experienta fericita de a purta sosete cu multa personalitate, fabricate in Romania, care te lasa cu suficienti bani in buzunar pentru noua ta aventura.

Povestea noastra nu se incheie aici, insa o asteptam pe a ta. Si nu uita, orice drum incepe cu un pas!

Sosete amestecate